Een foto kan nog net.   Maar een video ligt buiten uw comfortzone.   U voelt zich niet comfortabel voor de cameralens.  Filmen met uw smartphone is leuk tijdens vakanties maar is het ook in te zetten voor professioneel gebruik?  En hebt u echt tijd  om uw opnames te monteren?  Dat is toch meer dan knipje en een plakje.  

bel & bestel

Als zelfstandige professional of manager van een sales/marketing afdeling in een bedrijf weet u immers dat 'businessvideo' echt wel een meerwaarde heeft.  U wordt letterlijk en figuurlijk zichtbaarder. U maakt sneller connectie met prospecten & klanten.  U bouwt aan vertrouwen bij uw prospecten.  Maar u bent afgeschrikt door de investering in video.  Het maken van video is ook redelijk complex en vooral tijdsintensief. Het tegendeel is waar, met de "smart videomarketing" aanpak van MotionBuilders.

WIJ GEVEN U VOLDOENDE DRAAGKRACHT MET...

SMART

VIDEOMARKETING

U krijgt een boeiende dagtraining om met uw eigen smartphone

degelijke opnames te maken en inzichten in videomarketing.

Daarna bent u klaar om snel en efficiënt en ook met plezier

helemaal zelf opnames te maken wanneer en waar u wilt.

U laadt uw video-opnames op naar een

handig videoplatform 'in the cloud'

24u tot 48u° later kunt u de afgewerkte videopresentatie downloaden en beginnen delen op sociale media.  Met onze hulp er bovenop !

VLEUGELS NODIG ?

Wij monteren jouw opnames tot een mooi professioneel geheel inclusief titels, logo & motion text graphics.  En ondertiteld !

WORKSHOP

KORTE OPNAMES MAKEN

UPLOAD

EDIT SUPPORT

SHARE

 

Als mediaprofessional (radio, tv, voice-over) en veel zelfstudie op technisch vlak (camera, montage, motion graphics) heb ik in de voorbije jaren heel wat ervaring opgedaan die ik vandaag heel graag deel met u.   Om u echt te ondersteunen met videomarketing op een professionele manier.   Tenslotte is uw business ook geen hobby.  

 

En hoe graag ik ook inhoudelijk & technisch creatief bezig ben, mijn interesse in videomarketing is even groot.   Vul dat aan met de fantastische mogelijkheden van sociale media met in het bijzonder Facebook Video Advertising, een van mijn stokpaardjes.

 

Ik ben ontzettend graag met mensen bezig en mijn dag is pas echt goed als ik u zie schitteren voor de camera én ook samen met u knappe resultaten kan behalen met  inhoudelijk en vormelijk mooie en zinvolle video's in een al even doordachte marketingstrategie.    

 

Of ik u als zelfstandige ondernemer of een hele sales/marketingafdeling van een bedrijf kan helpen met videomarketing, productie & FB video advertising ... u zal altijd evenveel passie en betrokkenheid ervaren wanneer u MotionBuilders als videocopiloot aan boord neemt.  

GSM

EMAIL

(+32) (0) 475 613 307

volg ons 

Dimitri Stuer 

2

1

3

4

5

 

Slechts 1 video, vaak de klassieke (en voorspelbare) bedrijfsfilm, is geen videomarketing.  Conclusie: 1+0 = 0.  

 

Videomarketing is een strategie op middellange termijn met meerdere video's die u op regelmatige basis online plaatst.   Met video's die een gezicht geven aan uw bedrijf.   Niet voor niets is B2C gewoonweg H2H, human to human.  We kopen immers geen dingen, we kopen van mensen.

 

Met meerdere video's met een logische opbouw bouwt u wel aan vertrouwen en bent u geloofwaardig.  Zowel inhoudelijk alsook de look en stijl van uw video's zijn best ook consequent ingevuld.

U hebt wellicht geen Hollywood ambities.  Maar het moet wel "goed" zijn. En niet zomaar goed. Onhandig amateurisme is zeker niet authentiek. Dat is prutsen.  U speelt met vuur. Uw personal & corporate image zou kunnen (aan)branden... . Bij social video geldt zeker "first impression counts".

° naargelang complexiteit van montage & afwerking

 

SOCIAL INTERVIEW

Een interview kennen we vooral van televisie.  We zijn ermee vertrouwd. Het werkt ook op sociale media.  Naast televisie "our second screen". 

 

Anders dan een videopresentatie gaat het hier om een gesprek, een dialoog zelfs al ziet en hoort u niet de interviewer.   U bent het hoofdpersonage.   Uw klant of prospect krijgt een ruimer blikveld op u als ondernemer.   De gespreksonderwerpen kunnen uiteenlopend zijn zolang het maar de nieuwsgierigheid prikkelt van de onlinekijker.      

Daarom hebben we pakketten samengesteld waarbij u minstens 3 maanden wekelijks een nieuwe video online plaatst (op uw Facebook bedrijfspagina of als Linkedin videopost).  Dat zijn 12 korte videopresentaties of vlogs.

 

Met een GRATIS videoteaser (inclusief bij elk pakket!) kunt u zelfs Facebook Video Advertising eens uitproberen met een beperkt mediabudget.  

 

Het is "smart" videomarketing omdat het een coproductie is tussen u en ons (videocopiloot) zodat de investering in social video haalbaar is en blijft.

Een gesprek kan 10 of 20 minuten duren maar we splitsen op in videostukjes van 1 tot 2 minuten.  En die videostukjes kunnen perfect staan naast uw andere videopresentaties, de wekelijkse vlogs.   Het maakt uw videostrategie nog krachtiger en opvallender.    Ontdek meer in de eBrochure.

DE MAGISCHE OPNAMEKNOP

De kwaliteit van video-opnames met de huidige smartphones is verbluffend.  Dat zal zelfs een ervaren cameraman toegeven zonder schaamte.   Het is natuurlijk niet voor alle mogelijke situaties geschikt als videocamera maar zeker ideaal voor vlogs.  

 

En hoe meer u weet om "slim" om te gaan met uw smartphone, hoe beter de opnames. Maar dat is niet voldoende.   Ook de wijze waarop u presenteert en wat u vertelt is nog belangrijker.  En dat kan iedereen ! 

 

MotionBuilders helpt u daarbij. We zijn uw copiloot & coach.  Drie maanden lang.  U maakt zelf video-opnames met uw smarthone. En wij monteren voor u.  En niet zomaar monteren.  We doen overigens nog veel meer om u te ontzorgen.  Bekijk de video hieronder ! 

MEER IS NOOIT GENOEG,  EEN IS NIETS

MIJN PROFESSIONELE SPEELTUIN

FACEBOOK & VIDEO  :  TRUE LOVE

Video kent een alsmaar groter aandeel op uw newsfeed.   En ... you ain't seen nothing yet.  Want diezelfde Facebook blijft hard gaan met video.  

 

Niet zo gek.  Video werkt verslavend en is uitermate geschikt voor beeldconsumptie op een smartphone.   U zal maar beter met kwalitatieve video uitpakken, zowel uw boodschap als de vorm anders bent u maar een grijze muis.  De consument/kijker/klant/prospect zal meer en meer kritischer worden door het overaanbod aan video. 

 

We zijn als kijker/consument verwend door televisie. Door kwaliteit. En het is ook respect voor uw kijkers:  video is een gereedschap om te communiceren.  Niet om te irriteren.

 

Met de indrukwekkende én veelzijdige mogelijkheden van heel gerichte advertentiecampagnes kan je vandaag de natte droom van elke reclamemaker en TVmaker zelf waarmaken.    

 

Video Advertising op Facebook is een feest. Iedereen is happy: zowel uw doelgroep als u die resultaten wil behalen met videomarketing.  En dat feest maken we niet met bubbels en muziek, wel met kleurrijke cijfers die we lekker kunnen analyseren.   Meten is weten. Weten is groeien. 

 

Facebook Video Advertising is een aanvullende service op de verschillende abonnementen van "smart videomarketing". 

 

HOME

HOME

HOME

HOME

BANG VAN BEELD ?

DURFT U VLIEGEN ? 

U bent toch ook een hoogvlieger !

74% VAN ALLE INTERNETVERKEER IS VANDAAG VIDEO

STRATEGY IS IMPORTANT

EXECUTION IS EVERYTHING

MET MOTIONBUILDERS ALS COPILOOT VAN UW VIDEOMARKETING

GAAT U SCOREN !

Het interview is een afzonderlijke videoproductie met onze camera's. 

 
 

HOME

HOME